lauantai 10. elokuuta 2019

Ei yhtään vihaiset synttärit

Meillä on tänään juhlittu toisen ihmislapsen synttäreitä.

Minusta on aina hurmaavaa seurata lasten syntymäpäivien tapahtumia.

Tämän päivän synttärisankari on syntynyt yöllä, silloin vuosia sitten. Arvatkaa mitä tapahtui viime yönä! Hän kömpi juuri syntymähetkensä kellonaikoihin vanhempiensa viereen nukkumaan. Miten suloista!

Synttärisankarilapset ovat niin ihania, kun he aamulla herätessään eivät heti muista, että nyt on syntymäpäivä. Ja sitten he yhtäkkiä muistavat sen ja heidän kasvonsa alkavat loistaa!

Meidän synttärisankaripoikanen sai onnittelukortteja jo pitkin viikkoa. Pari lahjaa odotti kaapissa oikeaa hetkeä. Heti aamupäivällä yksi isovanhemmista saapui synttärikahville. (Oikeasti tämä isovanhempi ei juonut kahvia vaan vesimaitoa: kuumaa vettä ja siihen maitoa. Se on oikein hyvää!)

Kahvipöydässä oli pääosassa synttärisankarin lisäksi Angry Birds -kakku. Vihaisia lintuja, hui! Mutta onneksi kukaan muu ei ollut vihainen, päinvastoin! Meillä oli oikein mukava päivä.Kakun pyöräytti Kakkusorvari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit julkaistaan.

Tällaista olen kirjoittanut

Lady Emily ja klementiinit

Minua on viime aikoina väsyttänyt päivisin aika lailla. Suomessa karhut nukkuvat talviunet. Minä en ole sellainen ulkonalle, joten mi...

Näitä juttujani luetaan